Auto trke Rally

Akcija kupovine auta Laudi

Pre nekoliko dana, tačnije poslednjeg januarskog dana, Aleksandar Dimitrijević, popularni Lauda iz Bajine Bašte, napunio je 38 godina. Tom prilikom, Vladica Rabrenović, naš popularni rally vozač, pokrenuo je akciju prikupljanja novca za kupovinu novog automobila Laudi koji nas je Yugom grupe A uspešno predstavljao na Prealpi reliju u Italiji.

Prema planu koji je Vladica izneo, na svakih 10 € koje prijatelji Aleksandra Dimitrijevića i ASK Rid Sport-a prikupe, on dodaje još jedan evro, kako bi se sakupilo dovoljno novca za kupovinu Citroena C2R2 iz 2005. godine.

Svako ko želi da pomogne, to može učiniti uplatom na žiro račun Aleksandra Dimitrijevića koji glasi  205900101424152248 i otvoren je kod Komercijalne Banke sa naznakom „Pomoć Aleksandru Dimitrijeviću Laudi“.

Povodom inicijative Vladice Rabrenovića oglasio se i predsednik kluba Ask Rid Sport koji je izjavio – „Pozdravljam inicijativu Vladice Rabrenović o sakupljanju sredstva za kupovinu klupskog auta veće klase koji će voziti Aca Lauda.
Ovom prilikom u svoje ime i u ime kluba se zahvaljujem na iskrenoj pomoći i podršci.“.

Foto: Matej Žvanut

 

 

 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video