Moto trke MotoGP

Agostini: „Poštovanje je najvažnija stvar“

„U poslednjih nekoliko godina videli smo neke veoma uzbudljive trke, najviše u prošlogodišnjoj sezoni MotoGP šampionata. Mislim da ćemo ove godine još jednom videti odličnu predstavu sa četiri-pet vozača koji se bore za titulu.“ – izjavila je MotoGP legenda.

Čovek koji je osvojio ukupno 122. Velike nagrade osvrnuo se na odnos između Valentina Rosija i Marca Marqueza nakon njihovog sukoba na i van staze u 2015. : „Voleo bih da vidim malo više poštovanja među njima jer je to za mene najvažnija stvar. Ne mislim da pravo prijateljstvo može postojati među rivalima u našem sportu, ali važno je da postoji međusobno poštovanje jer to vodi ka odličnim trkama i to je ono što se nadam da ćemo videti.“

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video