Agostini – Ducati napravio Lorenzu odličnu ponudu

MotoGP legenda Giacomo Agostini razgovarao je u intervjuu za italijanski portal quotidiano.net o Lorenzovom angažmanu u 2017. godini.

Dok je njegov timski kolega u Movistar Yamaha MotoGP timu, Valentino Rossi, potpisao dvogodišnji ugovor sa istom ekipom, Lorenzo koristi vreme da dobro razmisli o svom daljem angažmanu. Yamaha je Majorčaninu ponudila ugovor, ali Agostini veruje da je Lorenzo dobio ponudu i od Ducatija.

„Znam da je Audi, kompanija koja je vlasnik Ducatija, ponudila dobru ponudu Lorenzu“ kaže Giacomo. Audi je 2012. godine kupio Ducati i sigurni smo da imaju želju da se vrate na čelo MotoGP karavana. „Da li će novac koji Ducati nudi doprineti da Lorenzo napusti trenutno najbolju ekipu. Ako Jorge misli da može da unapredi crvene, onda treba da prihvati ponudu, ali mislim da on još uvek nije siguran.“ kaže petnaestostruki šampion.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video