5. Beogradski Rally „Memorijal Mirko Martinović“

Predstojećeg vikenda pod organizacijom Auto kluba „MM Power“ iz Beograda biće održan peti po redu beogradski reli pod nazivom „Memorijal Mirko Martinović“. Beogradski reli bodovaće se pored Otvorenog prvenstva Srbije i za FIA Centralno Evropsku Zonu. Ukupna dužina itinerera je 221 km, a voziće se ukupno osam brzinskih ispita.

Po četiri prolaska Košutnjakom i četiri Avalom, na asflatnoj podlozi takmičari će se boriti za što bolji plasman poslednjeg takmičarskog vikenda za ovu disciplinu auto sporta. Ceremonijalan start relija je u subotu 25.10. sa početkom u 19:31h ispred Gradske Skupštine, dok je start prvog brzinca na programu u nedelju 26.oktobra na Košutnjaku u 9:01h. Ciljna rampa i podela nagrada je u nedelju od 17:30h.

Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje ove discipline da u nedelju budu u što većem broju na dobrom poznatim lokacijama Košutnjaku i Avali.

foto: Jovan Velojić

 

Lista prijavljenih takmičara:

Lista-prijavljenih

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video