Kratke vesti

4. Međunarodni sajam sporta

Svečanim otvaranjem u petak 27. novembra, pa sve do nedelje, trajaće četvrti po redu Međunarodni sajam sporta. Održavanjem prošlogodišnjeg sajma sporta, imali smo priliku da vidimo predstavnike i takmičare auto i moto sporta, koji su imali izložene svoje štandove.

Istu situaciju. imaćemo i ove godine. Predstavnici Sportskog auto i karting saveza na svom štandu pojaviće se sa preko 10 automobila, što će biti sigurno zanimljivo svim posetiocima sajma. Ovoga puta radiće se još više na popularizaciji auto sporta, pa će tako mališani i beogradskih vrtića imati priliku da od malih nogu vide kartinge i takmičarske automobile.

Moto savez će predstaviti uspehe svojih takmičara u svim moto disciplinama Motocross, Road race, moto klasik i supermoto.

Motocross vozači postigli su uspeh na mediteranskom takmičenju Supermoto reprezentacija je ušla u finale Supermoto kupa nacija u Italiji, a vozači Road Race-a i Moto Klasika su uspešno nastupali na takmičenjima u inostranstvu, kao što su Alpe Adria i Istočnoevropski šampionat.

Svečano otvaranje je u petak u 12 časova, ulaz je besplatan, a svi posetioci mogu posetiti sajam u periodu od 10-19 časova sva tri dana.

Satnica prezentacija svih sportova:

Petak:

prezentacija petak

 

Subota:

prezentacija subota

 

Nedelja:

prezentacija nedelja

 

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video