Dodatna poboljšanja za Apriliju

STEFAN BRADL GER APRILIA RACING TEAM GRESINI APRILIA MotoGP Test Qatar 2016 (Circuit Losai) 02-04/03.2016 photo: MICHELIN

Nakon osvajanja tri boda na MotoGP debiju, potpuno nova Aprilija RS-GP dobiće ovog vikenda u Argentini nova tehnička unapređenja.

„Trka u Kataru nam je omogućila da po prvi put sakupimo mnogo informacija o trkačkim performansama motocikla. U Argentinu odlazimo sa novinama u različitim sektorima, od strategije promene prenosa do povećanja obrtnog momenta i poboljšanog kočenja motorom,“ otkrio je Romano Albesiano menadžer Aprilia Racing-a.

„Očekujemo da napravimo korak napred u pogledu performansi u odnosu na ohrabrujući rezultat koji je Alvaro postigao na prvoj trci. Od Stefana očekujemo da započne taj finalni korak u smislu prilagođavanja novim gumama i novom motociklu.“

 

 

 

Foto: michelin.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video