Moto trke MotoGP

Yamaha spremna da Lorenzu da više vremena za odluku

Lorenzo, kome ugovor ističe krajem godine, ima Yamahinu ponudu na stolu ali tek treba da odluči da li će je prihvatiti dok ga mnoge spekulacije povezuju sa prelaskom u Ducati.

Lorenzov menadžer Albert Valera kaže da Španac ima rok od Yamahe ali priznaje da još uvek ima mnogo vremena da završe posao.

„Yamahina ponuda ima rok, kao i sve ostalo na ovom nivou,“ rekao je Valera.

„Ali imamo još mnogo vremena, do trke u Jerezu ili čak Le Manu. Osim toga Jarvis je jasno rekao da ako Lorenzu treba više vremena da razmisli o tome, da će ga on i imati.“

Valera insistira na tome da je savršeno normalno što još uvek nisu obnovili ugovor i da to ne treba posmatrati kao znak da se nešto dešava.

„Ni Hondini a ni Ducatijevi vozači nemaju ponude za obnovu ugovora ili ponude drugih timova. Normalna stvar je da pregovori počnu nakon pet ili šest trka, a ne da se potpisuje pre početka sezone.“

 

 

 

 

Foto: autosport.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video