Technolub i Eneos uz Nenada Petrovića ove godine

Na konferenciji održanoj na štandu ENEOS-a tokom sajma automobila i motora u Beogradu, predstavnici Eneosa najavili su da je u planu povećanje zastupljenosti njihovih proizvoda na evropskom pa ujedno i srpskom tržištu. Tom prilikom su napomenuli da je ugovor Eneosa i Valentina Rossija produžen do 2020. godine.
ENEOS ulja za motocikle proizvodi najveća i najstarija energetska kompanija u Japanu, JX Nippon Oil & Energy, koja je tradicionalno najveći snabdevač uljem svih japanskih proizvođača motocikala. Njihohova linija ulja za motocike obuhvata zlatna ENEOS GP4T, srebrna ENEOS MAX i ENEOS CITY ulja.
TECHNOLUB DOO distributer ENEOS-a za Srbiju, ove godine pružiće podršku višestrukom šampionu Srbije i osvajaču zlatne kacige Nenadu Petroviću, na svim trkama u Srbiji i inostranstvu.
Njihova saradnja pored prisutnosti Eneosa na domaćim trkama doprineće i to da od sada celokupnu ponudu moto ulja Eneos možete kupiti u moto servisu Šone. Kupovinom Eneos ulja u moto servisu Šone svaki kupac dobija besplatnu zamenu!
Svi zainteresovani moto servisi koji žele da prodaju Eneos ulja u svojim servisima mogu da se jave Nenadu Petroviću za dodatne informacija na telefon 063610007.
Izvor: Moto Berza
Foto: Moto Berza

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video