Počele prijave timova za sezonu 2018 – Ipone Moped Endurance Cup

Prošle godine otpočela je inaguralna sezona Moped Endurance Cupa u kojoj je učešće uzelo gotovo 200 takmičara i nešto manje od 50 ekipa iz cele Srbije. Organizatori ovog takmičenja odlučili su da ove godine ranije otpočnu sa prijavama timova, kako bi se na dan samih trka gubilo sve manje vremena.

Kako se navodi, ovo takmičenje u 2018. godini voziće se u pet gradova širom Srbije, na šest potpuno različitih konfiguracija staze. Pored šest trka koje će se voziti u periodu od maja do oktobra, planirana su i dva zvanična testiranja.

Do sada je prijavljeno dvadeset i dve ekipe iz cele Srbije, ali i po jedna ekipa iz Slovenije i Hrvatske. Spisak svih prijavljenih ekipa možete pogledati na zvaničnom sajtu Moped Endurance Cup-a. Ukoliko želite da prijavite svoju ekipu, prijavu možete učiniti klikom OVDE.

Podsećanja radi, sezona počinje 12. maja u Beogradu, na stazi Kart Moto centra Ada Huja. Očekuje se više od 100 takmičara u klasi Serija i preko 50 takmičara u klasi Open. Kako organizatori najavljuju, planiran je i direktan prenos trke, propraćen live timingom, fotografijama i uživo podrškom na društvenim mrežama.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video